Horesta

 

Holdninger

Egenkontrol

HORESTA anerkender virksomhedernes egenkontrol, som vi ser som en del af fødevaresikkerheden og et vigtigt supplement til den offentlige fødevarekontrol, men egenkontrollen er ikke en erstatning for den offentlige kontrol. Egenkontrollen skal være et styringsværktøj, som dokumenterer, at virksomheden har styr på fødevaresikkerheden hele tiden og ikke blot de 1-2 gange om året, hvor fødevarekontrollen fører tilsyn med virksomheden.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Ny pulje til virksomhedsrettet danskundervisning19-01-2018Københavns Madhus har fundet ny midlertidig direktør19-01-2018Førende London-restaurant varierer priserne efter travlhed19-01-2018Dansk Michelin-kok med tre stjerner: Sådan arbejder vi19-01-2018TV-koks restaurantimperium vil ikke udelukke flere lukninger19-01-2018Kæderestaurant rykker ind i jysk shoppingcenter19-01-2018Københavns første café skal have ny ejer 19-01-201830 pct. vækst i bespisningsmarkedet19-01-2018