Horesta

 

Nyheder

Nyheder

De seneste nyheder fra HORESTA:

 

Ny betalingslov: Nu kan du afvise at modtage kontanter efter kl. 22.00

Branchenyt18. dec 2017

Fra årsskiftet træder en ny betalingslov i kraft. Det betyder blandt andet, at virksomheder får mulighed for at afvise kontante betalinger i visse tidsrum.

Læs mere >

Tjenerelever under 18 år kan igen arbejde til kl. 24

Branchenyt15. dec 2017

Folketinget rettede torsdag op på en fejl, som har fået store konsekvenser for de virksomheder, som beskæftiger tjenerelever under 18 år.

Læs mere >

Her er HORESTAs nyeste medlemmer

Branchenyt15. dec 2017

I det nye nummer af Visitor byder HORESTA igen velkommen til en række nye medlemmer. Blandt dem er den hastigt voksende kæde Homemate, som sælger klargjorte retter, som forbrugerne selv laver færdige derhjemme. Homemate har indmeldt alle kædens ni butikker i HORESTA.

Læs mere >

Video: Sushi-direktør vil skille sig ud i konkurrencepræget marked

Video14. dec 2017

Ved HORESTAs Normtalsseminar i sidste uge kunne Letz Sushis direktør Anders Barsøe fortælle, hvordan kæden arbejder med at skille sig ud i et marked med mange forskellige sushi-spisesteder.

Læs mere >

Udenlandske turister sikrede hotelvækst i oktober

Branchenyt13. dec 2017

Oktober blev endnu en god måned for den danske hotelbranche, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Læs mere >

Guide: Sådan præsterer dit hotel eller din kro blandt de bedste

Branchenyt13. dec 2017

Hvad er kendetegnende for de små hoteller og kroer med de bedste tal på bundlinjen? Det løfter HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær sløret for med afsæt i HORESTAs nye Normtalsanalyse.

Læs mere >

Næsten 200 spisesteder: Sådan holder vi åbent jul og nytår

Aktiviteter12. dec 2017

HORESTA genudsender denne nyhed, da flere restauranter nu har meldt tilbage om deres åbningstider i julen og til nytår.

Læs mere >

Nyt Visitor: De blev iværksættere med skarpt kyllingekoncept

Branchenyt12. dec 2017

Mischa Jemer Price og Sarah Sheikh har netop åbnet anden restaurant under navnet Chicks by Chicks. Konceptet er økologiske kyllinger, der laves i en rotisseriovn, og første restaurant åbnede til bragende anmeldelser på Vesterbro Torv i København.

Læs mere >

HORESTA-direktør til forbrugerne: Brug ikke Tripadvisor som eneste kilde

Meninger11. dec 2017

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, anbefaler, at man søger flere kilder en Trustpilot, når man skal booke et hotelværelse eller bestille et bord på en restaurant.

Læs mere >

Hjælp på vej til virksomheder med udenlandsk arbejdskraft

Branchenyt09. dec 2017

Efter flere års politisk kamp er hjælpen nu på vej til de arbejdsgivere, som kæmper en daglig kamp med at holde styr på udenlandske medarbejdernes arbejdstilladelser.

Læs mere >
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Gastronomi

Udnytter Danmark sin position som gastronomi-fyrtårn godt nok?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
  • Ja
    13%
    4 Stemmer
  • Nej
    70%
    21 Stemmer
  • Ved ikke
    16%
    5 Stemmer

Totale antal Stemmer 30

Sociale medier

Er din virksomhed begyndt at markedsføre sig via sociale medier?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
  • Ja
    47%
    18 Stemmer
  • Nej
    44%
    17 Stemmer
  • Ved ikke
    7%
    3 Stemmer

Totale antal Stemmer 38

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Julefrokost ud af huset18-12-2017Flere flygtninge overtager polakkernes job18-12-2017Ikonisk akvariebygning tages i brug igen18-12-2017HORESTA bakker op om 3F-kampagne18-12-2017Populær restaurant-kæde indfører all you can eat18-12-2017Papirøen større end Den lille Havfrue18-12-2017Nationalpark Kongernes Nordsjælland en realitet18-12-2017#notonthemenu: Fagforening vil stoppe sexchikane mod tjenere15-12-2017