Horesta

 

Nyheder

Nyheder

De seneste nyheder fra HORESTA:

 

Branchens bedste elever skal findes

Aktiviteter11. jan 2018

Snart lyder startskuddet for DM i Skills 2018 i Messecenter Herning. Ved Danmarksmesterskaberne for erhvervsuddannelser kårer branchens bedste kokke-, cater-, receptionist- og tjenerelever samtidig med, at der også bliver dystet i mange øvrige håndværksfag.

>

Flere end 200 spisesteder: Sådan holder vi åbent jul og nytår

Aktiviteter19. dec 2017

HORESTA genudsender denne nyhed, da flere restauranter nu har meldt tilbage om deres åbningstider i julen og til nytår.

>

Seminar: Hvordan udvikler nordjysk gastronomi sig?

Aktiviteter04. dec 2017

Den danske restaurantscene udvikler sig år for år, og Nordjylland er ingen undtagelse. René Langdal Jørgensen er madanmelder, underviser og arrangør af madkonkurrencer.

>

Arrangement: Bliv klogere på cybersikkerhed

Aktiviteter01. dec 2017

Globaliseringen giver mange fordele, men også nye udfordringer som eksempelvis cybersikkerhed. HORESTA er medarrangør for et åbent temamøde den 18. december om, hvad truslen indebærer, og hvordan den tackles.

>

Seminar: Nordjysk hoteldirektør med fokus på udvikling

Aktiviteter30. nov 2017

På HORESTAs normtalsseminar den 11. december i Aalborg kan du høre adm. direktør hos Familien Bühlmann, Anemette Bühlmann, fortælle om virksomhedens fokus på udvikling. Familien Bühlmann driver både hoteller og restauranter i Vest- og Nordjylland.

>

Seminarer: Sushi-direktør fortæller om ekspansion og fremtidsplaner

Aktiviteter27. nov 2017

Anders Barsøe, adm. direktør hos Letz Sushi, har dette efterår åbnet restaurant efter restaurant. I december deltager han på HORESTAs normtalsseminarer i både København og Middelfart.

>

Uddannelse for branchens største talenter

Aktiviteter24. nov 2017

De største talenter i hotel- og restauranterhvervet får mulighed for at blive skarpslebet, når HØS endnu engang inviterer inden for på sin talentuddannelse.

>

HORESTA-seminar: Hvilke restauranter klarer sig bedst?

Aktiviteter23. nov 2017

På HORESTAs tre normtalsseminarer i december vil HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær give indblik, hvad der karakteriserer de restauranter, som klarer sig særligt godt i erhvervet.

>

Seminar: Danske bank giver indblik i forbrugernes økonomi

Aktiviteter22. nov 2017

Hvordan har økonomien det egentlig ude hos kunderne til Danmarks restauranter, hoteller og turismevirksomheder? Krisen er slut, men er det kun positive toner? Det vil Danske Banks privatøkonom give svaret på, når hun deltager ved HORESTAs tre Normtalsseminarer.

>

Kursus på Bornholm: Få styr på persondatareglerne

Aktiviteter21. nov 2017

Den seneste tid har der været meget snak om EU’s persondataforordning, men HORESTA arrangerer nu et møde på Bornholm om det nye regelsæt målrettet hotel- og restauranterhvervet.

>

HORESTA Årsdag: Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Aktiviteter16. nov 2017

Nu er dagen kommet, og vi glæder os meget til at byde flere end 400 direktører og beslutningstagere velkommen til de fantastiske rammer på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus. Dørene åbner kl. 9.30.

>

7 dage til Årsdag: Digital rådgiver viser vejen til succes på sociale medier

Aktiviteter09. nov 2017

Morten Nordstrøm rådgiver både store og små virksomheder i, hvordan de bedste når både eksisterende og nye målgrupper på sociale medier. Og han ved, hvad han snakker om. Han har nemlig også selv flere end 130.000 følgere på Instagram.

>

Ingen Årsdag uden branchefest!

Aktiviteter07. nov 2017

HORESTA har gjort det til en tradition at slutte en inspirerende årsdag af med et brag af en branchefest - Og 2017 er ingen undtagelse!

>

Her er semifinalisterne til Årets Kok og Årets Tjener

Aktiviteter03. nov 2017

Semifinalerne til Årets Kok og Årets Tjener 2018 er fundet, og vi ved nu, hvem der skal dyste om to af dansk gastronomis fornemmeste titler.

>

Arrangement i Aalborg: Sådan må din virksomhed markedsføre alkohol

Aktiviteter02. nov 2017

AlkoholReklameNævnet har i samarbejde med Nordjyllands Politi og Bevillingsnævnet i Aalborg tilbudt at ville et holde oplæg omkring reglerne indenfor markedsføring af alkohol, herunder bl.a. aggressiv markedsføring samt markedsføring rettet mod børn og unge.

>

Få øget indsigten i din virksomheds og branchens økonomi

Aktiviteter01. nov 2017

HORESTAs analyseafdeling er ved at lægge sidste hånd på årets store økonomiske analyse af erhvervet, Normtalsanalyesen. På tre seminarer i starten af december kan du få indsigt i Normtalsanalysens resultater.

>

Vil du godkende praktiksteder til branchens uddannelser?

Aktiviteter31. okt 2017

HORESTA har brug for besigtigelsesfolk, der kan hjælpe med at godkende praktiksteder for elever på gastronom- og tjeneruddannelserne.

>

Succesfuld tysk hoteldirektør indtager scenen ved HORESTA Årsdag

Aktiviteter31. okt 2017

HORESTA Årsdag er lige på hjørnet, og blandt talerne er Marco Nussbaum, CEO og stifter af den tyske hotelkæde Prizeotel. I Tyskland bliver han kaldt ’den kontrollerede regelbryder’.

>

Optaktsvideo: Det her kan du forvente af HORESTA Årsdag!

Aktiviteter26. okt 2017

HORESTA Årsdag er ensbetydende med inspiration, netværk og højt humør. I år finder dagen sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus den 16. november, og temaet er ”Rethink”.

>

Fuld fart på tilmeldingerne til HORESTA Årsdag

Aktiviteter19. okt 2017

Der er rift om pladserne til både HORESTA Årsdag og den tilhørende branchefest om aftenen. Selvom der næsten er en måned til arrangementet, så har flere end 300 tilmeldt sig årsdagen, og flere end 160 er allerede klar til at feste med om aftenen.

>

Gå hjem-møder: Ny ferielov vil ændre regler for optjening og afvikling af ferie

Aktiviteter18. okt 2017

Et forslag til en ny ferielov lægger op til, at medarbejdere optjener og afvikler deres ferie samtidig. Som et led i den nye ferielov vil nye medarbejdere derfor kunne holde betalt ferie i det første år af deres ansættelse.

>

HORESTA Årsdag: McDonald’s-direktør giver sin opskrift på effektiv rekruttering

Aktiviteter13. okt 2017

På HORESTA Årsdags den 16. november giver et veloplagt panel dig deres bud på, hvordan man sikrer sig de kvalificerede og motiverede medarbejdere.

>

Sidste chance: Hvem skal anerkendes for markedsføringen af Danmark?

Aktiviteter12. okt 2017

Nu er det sidste chance for at indstille nominerede til HORESTAs MARIA-pris. Anerkendelsen gives til en person, der leverer et unikt bidrag til markedsføringen af Danmark. Fristen for indstillinger udløber i dag.

>

Skal du med på HORESTAs netværkstur for restauranter til Marokko?

Aktiviteter12. okt 2017

HORESTA har Marrakesh, Marokko, sammensat et spændende program, som giver et unikt og særligt indblik i den marrokanske, gastronomiske kultur, hvor kokke de senere år har rejst til i hobetal for at lade sig inspirere.

>

Sidste chance for tilmelding til Årets Kok eller Årets Tjener 2018

Aktiviteter11. okt 2017

En række af gastronomiens og tjenerfagets allerstørste profiler gennem tiden har kunnet pryde CV’et med titlerne som Årets Kok og Årets Tjener. Nu leder vi efter de næste store navne i rækken, og tilmeldingsfristen er den 18. oktober.

>

Få pladser tilbage til kursus om persondata

Aktiviteter09. okt 2017

Har du styr på din virksomheds håndtering af persondata og de nye regler, der er på vej?

>

Gense højdepunkter fra HORESTAs Årsdag 2016 – og tilmeld dig 2017

Aktiviteter03. okt 2017

HORESTAs Årsdag startede sidste år med et brag, da Stomp-musikere spillede Øksnehallen op. Den 16. november gentager vi succesen. I år bliver arrangementet holdt på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

>

Hvem har gjort noget særligt for markedsføringen af Danmark?

Aktiviteter29. sep 2017

Har du et godt bud på en person, som leverer et unikt bidrag til markedsføringen af Danmark? Så skynd dig at indstille personen til at modtage dette års MARIA-pris.

>

Kom til overenskomstkursus i Jylland

Aktiviteter21. sep 2017

HORESTA afholder overenskomstkursus i hovedoverenskomsten med 3F, hvor vi gennemgår overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2017.

>

Er du Årets Kok eller Årets Tjener 2018?

Aktiviteter20. sep 2017

HORESTA og 3F sætter igen jagten ind på at finde Danmarks dygtigste kok og landet bedste tjener. Alle med et svendebrev eller tilsvarende udenlandsk uddannelsesbevis kan deltage.

>

Se hvordan NICE Challenge skabte mindeværdige oplevelser

Aktiviteter19. sep 2017

I NICE Challenge udfordrede medarbejdere og studerende sig selv og hinanden i at skabe mere mindeværdige og overraskende oplevelser sammen med gæster og kunder.

>

Sidste chance: Gå hjem-møde om at spare tid og penge på rengøringen

Aktiviteter18. sep 2017

Budgetterer virksomheden rengøringen korrekt, kan man spare penge og undgå dyre ekstraregninger. Det sætter HORESTA fokus på ved et gå hjem-møde på onsdag.

>

Finansministeren til debat med Turismens Vækstråd

Aktiviteter15. sep 2017

Hvordan sikrer vi, at Danmark får fuldt udbytte af væksten i den internationale turisme?

>

HORESTA Årsdag: Han viser dig vej til stærkere kundeloyalitet

Aktiviteter15. sep 2017

HORESTA Årsdag nærmer sig, og vi har pakket et program med masser af inspiration til branchens virksomheders drift. På programmet har vi blandt andre André Wiringa, som rådgiver virksomheder i at skabe stærke bånd til gæsterne.

>

HORESTA fejrede formanden

Aktiviteter08. sep 2017

Flere hundrede gæster dukkede op for at fejre Jens Zimmer Christensen, da HORESTA den 7. september fejrede formandens 70 års dag med en reception.

>

Nu kan du sikre dig din billet til HORESTA Årsdag 2017

Aktiviteter08. sep 2017

HORESTA samler igen i år hele branchen til årsdag fyldt med inspiration og fest. Og nu er der åbent for tilmelding!

>

Gå hjem-møde: Sådan kan din virksomhed spare tid og penge på rengøringen

Aktiviteter06. sep 2017

Hvad koster virksomhedens rengøring? Og hvad kan man optimere? Budgetterer virksomheden rengøringen korrekt, kan man spare penge og undgå dyre ekstraregninger. Det sætter HORESTA fokus på ved et kommende gå-hjem-møde.

>

Gratis forløb: Kickstart din virksomheds økologiomlægning

Aktiviteter05. sep 2017

Er du allerede hoppet med på bølgen og har lagt om til økologi i dig køkken? Eller står du stadig i startfeltet og tænker over, hvordan du kommer i gang? Så kom med på gratis inspirationsforløb.

>

Gå hjem-møde: Få styr på virksomhedens håndtering af persondata

Aktiviteter04. sep 2017

EU har vedtaget en ny databeskyttelsesforordning, som vil resultere i en ny dansk persondatalov.

>

Hvad skal man være opmærksom på, når man fermenterer i køkkenet?

Aktiviteter31. aug 2017

Under fødevaremessen BITE Copenhagen havde HORESTA inviteret interesserede til Masterclass i sikker gastronomi. For hvordan dokumenterer man, at produktet er sikkert, når det i sidste ende skal serveres for gæster i en restaurant, kantine eller på et hotel?

>

Sådan kan du udnytte big data, sociale medier, apps, bots og meget mere

Aktiviteter29. aug 2017

Er du nysgerrig på, hvad der er på vej indenfor Big Data, Sociale medier, apps, Bots, etc. og hvilken indflydelse, det får på fremtiden indenfor erhvervs- og turismeudviklingen?

>

Kan din service inspirere? Stafetten i mindeværdige oplevelser er i gang

Aktiviteter22. aug 2017

NICE projektet har skudt verdens første stafet i mindeværdige serviceoplevelser i gang, NICE Challenge. Målet er at sætte fokus på de særlige gæsteoplevelser og inspirere kollegerne i branchen og andre interesserede.

>

Få din trykte overenskomst og hør den uddybet til HORESTA-kurser

Aktiviteter17. aug 2017

HORESTA nærmer sig hastigt afslutningen på redigering af alle de overenskomster, vi forhandlede tidligere på året. Vi kan også allerede nu løfte sløret for, at vi i efteråret vil holde overenskomstkurser på Sjælland og i Jylland.

>

Konference: Hvor skal væksten komme fra?

Aktiviteter16. aug 2017

HORESTA inviterer i regi af 'Fem styrker' til konferencen ”Hvor skal væksten komme fra?” den 23. august kl. 13.00-15:30 i Landstingssalen på Christiansborg.

>

Gå hjem-møde: Sådan kan din virksomhed spare tid og penge på rengøringen

Aktiviteter15. aug 2017

Hvad koster virksomhedens rengøring? Og hvad kan optimeres? Får virksomheden lagt det rigtige budget for rengøringen, kan man spare penge og undgå dyre ekstraregninger. Det sætter HORESTA fokus på ved et kommende gå hjem-møde.

>

Kom med til ny branchedag med fokus på bæredygtighed

Aktiviteter10. aug 2017

BC Hospitality Group lancerer sidst på måneden et spritnyt initiativ med fokus på bæredygtighed i hospitality branchen under navnet: Responsible Hospitality Day’17 hosted by BC Hospitality Group – og du er inviteret!

>

Du er inviteret til fødselsdagsreception for HORESTAs formand

Aktiviteter09. aug 2017

HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen fyldte 70 år den 7. juli. På grund af sommerferien har HORESTA valgt at rykke den store fejring til den 7. september, og du er inviteret med til fødselsdagsreceptionen.

>

Du er inviteret til stor fødevaremesse og Masterclass i gastronomi

Aktiviteter08. aug 2017

Den 24. og 25. august indtager den nye fødevaremesse Bite Copenhagen Forum i København. HORESTA holder Masterclass under messen, og du er inviteret.

>

Har du sat kryds i kalenderen? HORESTA Årsdag samler igen hele branchen

Aktiviteter04. aug 2017

Den 16. november 2017 holdes HORESTA Årsdag på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, og igen i år rundes dagen af med en stor branchefest.

>
login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Gastronomi

Udnytter Danmark sin position som gastronomi-fyrtårn godt nok?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
 • Ja
  13%
  4 Stemmer
 • Nej
  70%
  21 Stemmer
 • Ved ikke
  16%
  5 Stemmer

Totale antal Stemmer 30

Sociale medier

Er din virksomhed begyndt at markedsføre sig via sociale medier?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
 • Ja
  47%
  18 Stemmer
 • Nej
  44%
  17 Stemmer
 • Ved ikke
  7%
  3 Stemmer

Totale antal Stemmer 38

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Midtjysk erhvervsskole og erhvervsgymnasium fusionerer 18-01-2018Nyt projekt skal sikre arbejdskraft til københavnske virksomheder18-01-2018DM i Skills: Få vist din praktikplads til 50.000 potentielle ansøgere18-01-2018Ny vært i Den Røde Cottage: ”Målet er at få michelinstjernen tilbage”18-01-2018Nordens største take away-pizzakæde vil til Danmark18-01-2018Stormagasin gentager aarhusiansk turismesucces i Aalborg18-01-2018Boom i bøder for at ansætte udlændinge ulovligt18-01-2018Vore naboer vilde med danske hotdogs18-01-2018